Uvildig købergennemgang af dit nye hjem – med en professionel byggetekniker

købergennemgang ved køb af bolig

Uvildig købergennemgang af dit nye hjem – med en professionel byggetekniker

Fra hus til hjem

For mange af os, er det at købe hus, den største investering vi foretager os i livet. Det skal danne rammen om vores hjem, måske familie med børn og kæledyr, fester og gæster. Derfor skal det være en god og sikker investering, som kan holde i mange år frem.

Hverken din bank eller din advokat kan sige god for husets tilstand. Det skal der en professionel byggetekniker til. Og det gælder uanset husets alder.

Som uddannet byggetekniker kan jeg se om taget trænger til understrygning eller udskiftning af teglsten, om muren slår akutte revner eller fundamentet synker i det ene hjørne. Derfor kan jeg sikre dig, at du får en bolig, der kan blive et trygt hjem, uden dyre, tidskrævende overraskelser.

Hvad er køberrådgivning?

Med en byggeteknisk gennemgang af din drømmebolig før køb, renovering eller vedligehold, får du en uvildig og dermed ærlig gennemgang af huset fra kælder til kvist.

Jeg har fokus på husets tilstand, altså farlige installationer, områder, der skal renoveres og fuger der skal tætnes. Typisk ser jeg på om tagbeklædning, -konstruktion og loftsrum ser sunde ud, om udhæng og gavlbeklædning sidder hvor de skal uden at hænge, om fugerne omkring døre og vinduer er i god stand og om lofter, vægge og gulve indendørs er uden revner. Efter et besøg ved du om en væg skal tilføjes en bjælke/drager, om badeværelset behøver nyt gulv eller om kælder, skunk og krybekælder er tørre og lovlige.

Jeg gennemgår tilstandsrapporten sammen med dig og svarer på alle de spørgsmål du måtte have til den, så du enten køber huset eller afslår køb på oplyst grundlag.

Det samme gælder hvis du ønsker at renovere eller vedligeholde dit hus. En grundig professionel gennemgang af husets tilstand, kan spare dig for mange søvnløse nætter og samtaler med din bank. Jeg kan svare på dine spørgsmål om vægge, du gerne vil flytte eller rive ned, om du kan montere ovenlys med spær over eller om der er særlige regler for ændringer af badeværelser.

Alt sammen spørgsmål, som kræver teknisk viden og kendskab til regler i Bygningsreglementet, krav til energimæssige forbedringer eller ændringer og krav i lokalplanen til materialevalg med videre.

Et forløb du kan være tryg ved

Jeg kommer ud på adressen sammen med dig og bruger den tid der skal til, for at få et grundigt overblik over bygninger og grund. På den måde kan du føle dig tryg ved forløbet og være opdateret på de eventuelle fejl og mangler jeg finder.

Fordi det at købe en bolig er en stor investering. Der er mange overvejelser og beslutninger, der skal træffes. Og ofte om ting, du måske ikke har egen viden om.

 Det kan være alt fra hvad man skal være ekstra opmærksom på, om der er boliger, du skal undgå i forhold til vedligeholdelse eller dårligt indeklima, til hvilke fejl og mangler du kan kræve udbedret indenfor de første 5 år efter købet.

Der er mange grund til at boligkøb kan forekomme ganske uoverskueligt og risikofyldt. Derfor er en uvildig byggeteknisk rådgiver en investering du vil sætte pris på.

Kontakt Lind Lerche Bygningsrådgivning

Ring 61 72 73 75
Eller skriv til jeppe@lindlerche.dk