Undgå byggesjusk – brug en professionel bygningsrådgiver

Fagtilsyn i forbindelse med renovering

Med et uvildigt byggetilsyn får du en tryg renoveringsproces og undgår fejl og mangler.

Kontakt Lind Lerche Bygningsrådgivning

Ring 61 72 73 75
Eller skriv til jeppe@lindlerche.dk

Professionel bygherre

Når du står overfor at skulle renovere din bolig, er det ofte med en tidshorisont for øje. Måske skal hele familien ud af huset i flere uger, måske i måneder. Og du vil gerne have, at processen flyder uden for mange udfordringer og spørgsmål.

Det er derfor en vigtig og god investering at hyre en byggerådgiver, som kender til Bygningsreglementet og gældende lovgivning.

Privat bygherre

Vælger du selv at stå med ansvaret, som privat bygherre, skal du være opmærksom på, at kvaliteten af udleverede arbejdstegninger, tekniske detaljer og arbejdsbeskrivelser kan variere meget. Der kan være anslået eller gættet på løsninger, eller håndværkeren kan endda selv have fundet på en løsning.

Det betyder, at du kan ende med en bolig fyldt med alvorlige byggetekniske fejl og mangler.

Ikke alene kan det gøre din boligdrøm til et mareridt og en uendelig slåskamp for tidshorisont og økonomi. Det kan også ende med en bolig, som er så behæftet med fejl og mangler, at den bliver svær at sælge igen, når du skal det.

Din bolig skal overholde bygningsreglementet og som minimum også opfylde de krav, du selv stillede til håndværkerne. Derfor er det vigtigt at have en uvildig, professionel og grundig byggeteknisk rådgiver med fra start til slut. Som uvildig professionel bygningsrådgiver sikrer jeg, at kvaliteten lever op til det aftalte og at der ikke senere opstår byggesjusk.

Hvad er et byggetilsyn?

Med et byggetilsyn sikrer jeg, at dit byggeri forløber som aftalt. Jeg fører løbende kontrol med kvaliteten af det udførte renoveringsarbejde.

Alt for ofte udføres byggeri og renovering af huse alt for hurtigt, da det er en branche, hvor man har travlt og ofte har flere byggerier i gang på samme tid. Det kan resultere i byggesjusk, dårlige løsninger besluttet på stedet og håndværksmæssigt ikke korrekt udført arbejde.

Ved at kontrollere håndværkernes arbejde løbende, forebygges alvorlige fejl og mangler i din renovering; ofte alene ved udsigten til et besøg af en byggetekniker.

En proces du kan være tryg ved

Jeg gennemgår sammen med dig dine ønsker til renoveringen, hvilke muligheder du har og hvilke områder du skal være opmærksom på. Det er din sikkerhed for, at du på forhånd ved, hvilke ting du skal holde øje med, hvis du ønsker at føre tilsyn selv.

Ønsker du at bruge mig til at føre tilsyn med renovering af dit hus, så gennemgår jeg ligeledes mit arbejde og orienterer dig løbende om renoveringsprocessen.

Der er mange gode grunde til at benytte sig af en uvildig byggeteknisk rådgiver som LindLerche, især kendskabet til gældende kvalitetskrav og lovgivningen på området. Jeg kommer forbi på tilsyn og sikrer, at det udførte arbejde lever op til gældende kvalitetskrav, så du kan sove roligt om natten.